Welkom
Winkel
Workshops
Nieuwigheden
Bibliotheek
Over ons
Contact
Links
Hotel*** 't Buskruid
Disclaimer

 

Over ons:

 

Onze doelstelling blijft om gericht te werken rond planten.

Gedroogde planten, plantenoliën, etherische oliën, tincturen, hydrolaten, zaden, pitten, alles wat direct met de plant te maken heeft, bieden wij aan. Tevens is het onze bedoeling om mensen die zelf kruidenbereidingen of natuurlijke cosmetica willen maken, maximaal te ondersteunen.

Wij bieden alle grondstoffen, verpakkingen en labomateriaal aan, op één adres : 't Buskruid te Lummen.
Verder op de website kan je zien wat wij je kunnen aanbieden.


 

Of je nu bestelt of koopt via de website, telefonisch of tijdens een bezoek, wij staan steeds voor je klaar om je met raad en daad bij te staan. Je kan ook kiezen voor een levering aan huis, dan sturen wij jouw bestelling toe per post (tegen de geldende tarieven).

Een korte impressie

Gezondheid en schoonheid uit een kopje:

 

Meer dan 30 verschillende soorten thee: Rooibosthee, Groene thee, Pu-Erh thee, Ayurveda thee, Maté, Japanse thee...

Meer dan 75 verschillende soorten kruiden: Kamille, Pepermunt, Citroenmelisse, Brandnetel, Mariadistel, Meidoorn... Of laat ter ondersteuning van je gezondheid een thee samenstellen.

Gezondheid uit de natuur:

Meer dan 50 verschillende soorten plantenextracten zoals Echinacea, Ginkgo, Ginseng, Propolis... voor wie de kracht van planten wil gebruiken om de gezondheid te ondersteunen.
Meer dan 50 verschillende soorten etherische oliën om te verstuiven zodat je leefomgeving aangenaam en zuiver is. Of wat dacht je van een heerlijke massage- of badolie met de heilzame werking van etherische oliën.
Verder bloesemswaters, bachbloesems, plantaardige oliën en maceraten enz...

Onze sterkste troef:

Wil je zelf aan de slag en je eigen kruidenbereidingen, crèmes, lotions, gels, schampoo's enz... maken, hebben wij een zeer ruime keuze aan grondstoffen zoals emulgators tefose, lanette, emulsan, stabilisators, bijenwas, cacaoboter, sheaboter, meng- en verpakkingsmateriaal te veel om hier op te noemen. Je vindt het allemaal in onze webwinkel.
En wil je bijleren kan dat perfect in één van onze workshops.


Verder hebben wij nog diverse boeken, thee-accesoires en verstuivers die zeker de moeite waard zijn om aan te schaffen of die je als een mooi en origineel geschenk kan geven...

 

SynTec.be